joi, 13 septembrie 2012

Doar a fost..

Ai pasit,increzator se pare,in camera unde odata noi obisnuiam sa stam..Ai aprins o lumanare sperand poate ca eu pana la urma..o sa ma intorc.Sincer nu stiu exact ce vroiai sa demostrezi cu asta,ca poate  inca iti mai pasa,ca poate inca ma  vrei langa tine..dar,nu crezi ca la asta trebuia sa te gandesti cand mai facut sa plec?Stii chiar imi placea..pff ce spun imi placea..adoram doar sa ma stiu in prezenta ta,sa.ti simt parfumul atat  de barbatesc dar totusi atat de delicat.stiu  tie nu ti.a pasat,de ce ai fi facut.o,esti baiat,ai nevoie de sentimentul  de siguranta pe care se pare eu atunci, nu ti l.am putut oferi.As putea spune poate ca imi pare rau..dar nu as stii exact de ce..oare pentru  ca te.am iubit..pentru ca am incercat sa ma agat de fiecare fir  pentru a te face sa crezi din nou in noi..sau ca ti.am spus sa pleci cand am realizat ca nu exista nici o sansa.Mda..si tu mai ascultat..de parca ti.as fi spus un lucru atat de normal si simplu..Iar acum ce faci? ma astepti?..Stii,nu o sa mai intorc niciodata,mai ranit..mai lasat a nimanui atunci,tie nici nu ti.a pasat..doar ai acceptat de parca nu s.ar fi intamplat nimic,de parca tot ce a fost intre noi a disparut cand ti.am spus "Pleaca"..Cine face asta?cine?Si acum vrei sa ma intorc la tine?sa uit totul si sa ma prefac ca nu s.a intamplat niciodata..?Ei bine nu pot face asta..oricat de mult mi.ar lipsi sarutarile  tale atat de dulci de  inocente si..sincere care chiar si acum mi.ar face trupul sa tremure de emotie si de bucuria  de a te avea langa  mine,de a fi a meu.Pur si simplu nu pot.Nu pot sa te uit dar o sa o fac..pentru ca tu asta ai facut atunci.

13 comentarii:

  1. daca esti decisa sa-l uiti atunci nu mai privi in urma...fi indiferenta fata de actiunile lui si priveste-ti cu interes viitorul,un viitor fara el :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca acume dispus sa faca totul ptr a te aduce inapoi, de ce nu a facut, inainte sa pleci, totul ptr a te pastra langa el?!

    Ahh, cat de iritanta e chestia asta!



    Ai grija de tine! Imi place foarte mult stilul tau de a scrie. Am trecut intr-o perioada, prin ceva asemanator, m-am regasit.

    RăspundețiȘtergere
  3. toate se intampla cu un motiv...va trece...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic nu ne face sa ne intoarcem dupa ce am ramas cu sufletul pustiu

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca postarea ta m-a pus pe ganduri..m-a facut sa ma gandesc mai bine la situatia in care ma aflu..imi pare rau ca si tu treci prin asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. merita sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci ceva. ce apoi vei regreta

      Ștergere